Stalen velgen

Vandaag de dag blijkt nog altijd dat stalen velgen een low-interest waarde hebben. Toch zijn ze op vlak van veiligheid zeker interessant om te monteren onder uw wagen. Daarom kiest Autoparts Prosec voor stalen velgen van Alcar Stahlrad.
Velgen in OEM kwaliteit

Als Europese marktleider in de aftermarket voor stalen velgen, produceert ALCAR al zijn Stahlrad wielen van zeer hoge kwaliteit in eigen fabriek of in nauwe samenwerking met werelds grootste producenten. Ze hebben de grootste voorraad beschikbaar in Europa voor zowel personenwagens als Offroad.

Ook voor uw auto levert Autoparts Prosec stalen velgen. Wij beschikken over een assortiment stalen velgen uit verschillende maten, van 14 inch tot 18 inch tot zelfs 22 inch.
Toepasselijk voor de winterperiode

Vooral tijdens de winterperiode kan het handig zijn een set stalen velgen aan te schaffen voor uw winterbanden. Ze ogen misschien niet zo mooi maar ze zijn wel praktisch. Stalen velgen worden minder aangetast door het zout op de weg en gaan dus langer mee dan lichtmetalen velgen.
Opgelet met stalen velgen uit Aziƫ

Goedkope stalen velgen uit Aziƫ bereiken steeds meer en meer onze markt en deze voldoen vaak niet aan de kwaliteits- en veiligheidseisen.

Hierin 5 aandachtspunten:


  • Legaliteit: homologatie is ontbrekend, foutief en onvolledig
  • Veiligheid: technische aspecten zoals onvoldoende draagvermogen, losdraaiende bouten, oververhitting van de remmen, schade aan de band of ventiel
  • Plug & play: wieldop past niet door een afwijkend wielprofiel en materiaaldikte die niet aan de specificaties voldoet
  • Identificatie: geen markeringen op wielhart en/of de ring
  • Lage kosten: de prijzen liggen lager maar resulteert wel in hogere kosten bij problemen
Op zoek naar een enorm assortiment aan stalen velgen voor onder uw wagen?
Met stalen velgen van Autoparts Prosec bent u zeker van uw veiligheid!
Stalen velgen bestellen