Quality Garage

Uniek aan dit nieuwe garageconcept is dat het een echte alliantie is tussen grossier en garage, en de garages onderling. Krachten bundelen, daar gaat het om. Qualitygarage is een echt partnership, samen beter doen is de boodschap. Maak je deel uit van ons netwerk, dan kan je d.m.v. een stuurgroep actief mee bepalen wat er ontwikkeld wordt, en in welke richting het concept gestuurd wordt.

Met doordreven opleidingen en coaching, zowel op commercieel als op technische vlak, staan we garant voor een uniforme kwaliteit binnen ons netwerk. Van balie tot werkplaats, bij Qualitygarage is alleen het beste goed genoeg!Quality concept garageKwaliteitsservice voor iedere wagen

Qualitygarage staat synoniem voor kwaliteit. Bij ons netwerk van universele garage bedrijven kunnen klanten terecht met wagens van verschillende constructeurs, en dit voor allerhande werkzaamheden. Wij streven er ook voortdurend naar om iedere wagen te onderhouden en te herstellen met de grootste zorg, nauwkeurigheid, en volgens de laatste voorschriften van de constructeurs. Bovendien voorzien wij de techniekers binnen onze Qualitygarages over een brede kennis op technisch vlak, en begeleiden wij de receptiemedewerkers zodat zij hun klanten thuis laten voelen binnen de garage.

 

Qualitylabels

Iedere Qualitygarage binnen ons netwerk is in het bezit van 6 labels, zogenaamde Qualitylabels. Deze kwaliteitslabels worden tijdens een opleidingstraject en examenreeks door de techniekers behaald. Ook moeten zij op regelmatige basis een vervolgtraining volgen op het kwaliteitslabel te behouden.

Enthousiast geworden over Quality Garage?
Contacteer ons vandaag nog en samen bespreken wij de mogelijkheden.
Contacteer ons