Professionals

Meerdere vestigingen

1.

Autoparts Prosec is gevestigd in 5 filialen verspreid over België en Nederland. Zo heben wij vestigingen gelegen in Brugge, Destelbergen, Sint-Niklaas, Terneuzen en Vlissingen. Als professional wordt u een filiaal toegewezen waar u terecht kan met al uw vragen, problemen en bestellingen.

Bekijk onze vestigingen

Online webshops

2.

Als u zich registreert als professional bij Autoparts Prosec, dan krijgt u van ons een login om zich aan te melden op uw persoonlijke Mijn Prosec portaal. Daar krijgt u de mogelijkheid om via verschillende online webshops, op ieder moment van de dag, onderdelen als banden te bestellen.

Bekijk onze webshops

Conceptgarages

3.

Wil je graag als garage nog een stap verder gaan? Dan kan je opteren om over te schakelen naar één van onze concept garages. Naast de gekende formules Bosch Car Service en Autocrew hebben wij een eigen concept op de markt gebracht, genaamd: Quality Garage.

Bekijk onze conceptformules

Werkplaats

4.

Autoparts Prosec is naast grossier in auto onderdelen, gereedschap en banden ook een uitstekende revisiebedrijf. Voor alle soorten revisiewerken kan u bij ons terecht, van personenwagens tot vrachtwagens tot industriële machines en motoren.

Bekijk onze werkplaats
Wordt nu klant en merk het verschil met onze concurrentie!
Registreer nu!