Autogereedschap

Een klein of groot onderhoud uitvoeren, nieuwe schokdempers plaatsen, fouten uitlezen, banden uitlijnen. Slecht een klein gedeelte van taken die dagelijks uitgevoerd worden in garages. U als professional weet ook dat hiervoor autogereedschap nodig is waarop u kan vertrouwen.


Bij Autoparts Prosec bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij leveren steeds kwalitatieve equipment in diverse merken gaande van handgereedschappen, diagnoseaparaten, aircotoestellen tot andere professionele autogereedschappen.
Diagnoseapparaten

Onze auto’s bevatten steeds meer elektronica en dat maakt een kwalitatieve diagnoseapparaat absoluut noodzakelijk. Via efficiënte diagnoseapparatuur bent u als professionele monteur in staat, zonder een uitgebreide training, nauwkeurig de juiste diagnose te stellen.

Voor diagnoseapparaten werken wij nauw samen met Bosch, Hella Gutmann Solutions en Actia. In combinatie met onze know-how zijn wij in staat steeds onze klanten bij te staan met raad en daad.
Aircotoestellen

Snel een lek opsporen? Een professionele aircoservice uitvoeren aan wagens met koudemiddel R134a of de R1234yf? Geen nood! Onze aircoapparaten kennen goede prestaties en zijn perfect aangepast aan de dagelijkse praktijk in de garage.

De robuuste metalen behuizing en de ergonomische vormgeving zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de werkplaats en garanderen een lange levensduur met een hoog bedieningscomfort.
Batterijtesters en laders

Een snel, betrouwbaar en eenvoudig batterijtest uitvoeren voor alle types van 6V en 12V loodzuurbatterijen? Met onze batterijtesters van Bosch en Hella Gutmann Solutions bent u zeker van de resultaten.

Ook voor opladen van batterijen hebben wij de nodige apparatuur. Breng nieuw leven in de batterij dankzij onze Bosch batterijladers.
Werkplaatsmateriaal

Naast diagnoses, aircoservices en batterijtesten zijn er nog tal van autogereedschappen die van nut kunnen zijn in de werkplaats. Zo zijn er hefbruggen, bandenuitlijningsmachines, schroevendraaiers, steeksleutels, ...

Allemaal gereedschappen die u kan verkrijgen bij Autoparts Prosec.

Op zoek naar een enorm assortiment aan autogereedschap?
Met autogereedschap van Autoparts Prosec werkt u soepel aan ieder probleem van de wagen.
Autogereedschap bestellen