Autobanden

Veiligheid op de weg gaat boven alles! Daarom is het belangrijk dat uw wagen beschikt over het juiste type band - zomerbanden, winterbanden, run-flat banden. Rijdt u met een personenwagen? Bedrijfwagen? SUV of vrachtwagen? Bij Autoparts Prosec vind u merken van autobanden uit verschillende prijscategorie├źn voor eender welke wagen. Het is dus noodzakelijk om te investeren in goede banden voor uw voertuig.
Type banden

Zomerbanden

Zomerbanden zijn het belangrijkste onderdeel van uw wagen wanneer u de weg op moet. Ze worden continue gebruikt, in vele gevallen het hele jaar door tenzij u kiest voor winterbanden tijdens de vriesperiode.

De keuze van uw ideale zomerbanden hangt af van enkele speciale kenmerken: hoeveel kilometer legt u af? Is het vooral binnenwegen of toch snelwegen? Bent u een sportieve rijder of toch meer een rustig type chauffeur? Het is dus raadzaam dat u best even goed nadenkt over de keuze van uw autobanden.Winterbanden

Tijdens de winterperiode krijgen de zomerbanden het soms zwaar te verduren. Ze verliezen hun grip en performantie op het remmen. Om toch comfortabel en veilig door deze periode te rijden kiest u best voor winterbanden.

De kost voor winterbanden is niet groter dan voor zomerbanden. Ok het is niet gratis, maar gedurende de koude maanden dat u uw winterbanden gebruikt blijven uw zomerbanden onaangetast.Run-flat banden

Het gebeurt ieder chauffeur wel eens, je bent aan het rijden en plots krijg je een slappe band. Wat nu? Normaal bij gewone zomer- en winterbanden mag je beginnen met het vervangen van uw lekke band. Bij Run-flat banden is dit overbodig, je kant perfect verder rijden tot aan de volgende bandencentrale.

Op zoek naar een enorm assortiment aan autobanden?
Met autobanden van Autoparts Prosec rijdt u veilig op de weg!
Banden bestellen