Autoparts Prosec: Your car, our parts

Levering Vlaanderen en Zuid-NederlandLevering

Om onze klanten effectiever en efficiƫnter van dienst te zijn, bieden wij dagelijkse leveringen aan huis via onze groep van ervaren chauffeurs.

Compleet gamma auto onderdelenStock

Ieder filiaal omvat een enorme voorraad aan nieuwe auto onderdelen. Ons gamma bestaat vooral uit auto onderdelen, banden, garage equipment en diagnose materialen.

Professionele service, klantgerichtService

Deskundige service aanbieden is voor ons een must, via onze jarenlange ervaring en eigen werkplaats kan je bij ons terecht voor tal van problemen.

Opleidingen en infoavondenOpleidingen

Maandelijks organiseren wij een infoavond of opleiding om de laatste nieuwigheden binnen de automotive sector door te spelen naar onze klanten.

Wat is Prosec?

Autoparts Prosec is een onafhankelijk distributeur in multi-merken en is tot op heden nog steeds een sterk groeiend bedrijf bestaande uit tal van jonge gemotiveerde personeelsleden.

U bent op zoek naar auto accessoires voor personenwagens of bedrijfsvoertuigen? Prosec biedt u als professionele grossier een compleet programma auto onderdelen & accessoires.

Al onze auto onderdelen worden rechtstreeks gekocht bij de fabrikant, hierdoor geniet u steeds van een kwalitatief product voor een degelijke prijs.

Onze Promoties

Champion oliekast

Facebook 'Like us' actie!

Like us on facebook

Osram lampen actie!

Osram lampen actie